Ambulanta Radiomed Celje

Rentgensko slikanje

Prvi in najbolj zanesljiv diagnostični postopek pri poškodbah kosti je še vedno rentgen.

Slikanja s pomočjo rentgenskih žarkov se zdravniki poslužujejo, kadar z drugimi pregledi diagnoze ni mogoče potrditi, koristna pa je tudi med spremljanjem poteka zdravljenja.

Sodobni rentgenski aparati, kot ga imamo tudi v ambulanti Radiomed, zagotavljajo minimalno izpostavljenost sevanju glede na zahtevnost preiskave in potrebno diagnostično vrednost slike.

Izvajanje RTG preiskav na naslovu:

  • RTG pljuč 
  • RTG pljuč v 2 projekcijah 
  • RTG skeleta v 2 projekcijah 
  • RTG obnosnih votlin 
  • RTG cela hrbtenica po delih

Naročanje na preiskave

Po pogodbi z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) opravljamo preiskave z računalniško tomografijo (CT), magnetno resonanco (MR) in rentgenom (RTG). Za informacije o vpisu v čakalno knjigo lahko pokličete na telefonsko številko 02/ 61 85 217.

Čakalne dobe lahko preverite na portalu e-Zdrav ali v zgornji preglednici. Pred pregledom vas prosimo, da preverite in prenesete naša navodila pred pregledom z izjavo in soglasjem o rabi osebnih podatkov. Izpolnjeno izjavo in soglasje prinesite s seboj na pregled.

Odgovorna oseba za čakalni seznam:

Svjetlana Nikolić, DMS, narocanje@radiomed.sitel: 02 / 61 85 217

Naročite se direktno na termin preko eNapotnice. Za naročilo boste potrebovali svojo številko napotnice in številko ZZZS.

Lahko pa tudi preverite čakalne dobe in nas kontaktirate, da vam rezerviramo čimprejšnji termin MR, CT ali RTG preiskave, ki jo potrebujete.

Pokličite nas na 041/370 938 (Hoče) ali 051/227 400 (Celje), nam pišite na narocanje@radiomed.si ali izpolnite obrazec.

Aktualno

RTG preiskave na napotnico

V ambulanti Radiomed izvajamo tudi rentgenske preglede (RTG) na napotnico in sicer na lokaciji: PE Radiomed Celje, Čopova ulica 20, 3000 Celje (stavba Dvorca Lanovž)

Preberi več »