Ambulante

Dobrodošli v ambulantah Radiomed Hoče in Radiomed Celje

Tukaj ste na prvem mestu vi, vaše zdravje in dobro počutje. Pričakujemo vas ekipa strokovnjakov s področja radiologije, ki ji lahko brez zadržkov zaupate svoje zdravstvene skrbi in težave.

   Sodobna tehnologija in oprema prostorov, kjer vam bomo ponudili temeljito oskrbo z osebnim pristopom, je le ena od prednosti naših radioloških preiskav. Ob tem nas odlikujejo izkušnje in visoka strokovna usposobljenost, predvsem pa stalna profesionalna pripravljenost prisluhniti sočloveku v stiski.

   Za kratke čakalne dobe in učinkovito postavljanje diagnoz poskrbimo z odlično delovno opremo in dolgoletnimi izkušnjami naših radiologov.

   CT, MR in RTG preiskave na napotnico

   Če vam je zdravnik izdal napotnico in želite čimprejšnjo obravnavo, vas vabimo, da preverite naš delovni čas in se na potrebno preiskavo naročite še danes. Naredili bomo vse, da boste na vrsti za pregled v najkrajšem možnem času, izvid pa prejmete v nekaj delovnih dneh po temeljiti individualni in strokovni obravnavi naših zdravnikov specialistov. 

   Odgovorni nosilec radiološke dejavnosti je Marko Orešnik, dr. med., spec. radiologije

   Na preiskave se lahko naročite tudi samoplačniško

   Tudi če napotnice za pregled nimate oziroma bi se na radiološko preiskavo radi naročili samoplačniško, lahko tudi to možnost izkoristite v naši ambulanti. Preverite, katere vrste preiskav vam nudimo, ali nam opišite svoje težave in se naročite še danes.

   Naročanje na preiskave

   Po pogodbi z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) opravljamo preiskave z računalniško tomografijo (CT), magnetno resonanco (MR) in rentgenom (RTG). Za informacije o vpisu v čakalno knjigo lahko pokličete na telefonsko številko 02/ 61 85 217.

   Čakalne dobe lahko preverite na portalu e-Zdrav ali v zgornji preglednici. Pred pregledom vas prosimo, da preverite in prenesete naša navodila pred pregledom z izjavo in soglasjem o rabi osebnih podatkov. Izpolnjeno izjavo in soglasje prinesite s seboj na pregled.

   Odgovorna oseba za čakalni seznam:

   Svjetlana Nikolić, DMS, narocanje@radiomed.sitel: 02 / 61 85 217

   Naročite se direktno na termin preko eNapotnice. Za naročilo boste potrebovali svojo številko napotnice in številko ZZZS.

   Lahko pa tudi preverite čakalne dobe in nas kontaktirate, da vam rezerviramo čimprejšnji termin MR, CT ali RTG preiskave, ki jo potrebujete.

   Pokličite nas na 041/370 938 (Hoče) ali 051/227 400 (Celje), nam pišite na narocanje@radiomed.si ali izpolnite obrazec.

   Aktualno

   RTG preiskave na napotnico

   V ambulanti Radiomed izvajamo tudi rentgenske preglede (RTG) na napotnico in sicer na lokaciji: PE Radiomed Celje, Čopova ulica 20, 3000 Celje (stavba Dvorca Lanovž)

   Preberi več »